Strygejern og strygebræt kommer i mange forskellige former for kvalitet. Hos Panas har vi i allerhøjeste grad fokus på kvalitet og professionalisme, når det kommer til vores strygebræt og jern. Et strygebræt, som bruges ofte, skal gerne være i høj kvalitet. Det er sparer både tid og kommer med et mere flot resultat. Vil du have et yderst professionelt resultat, så kræver det udstyr og samme kaliber, som det ønskede resultat. Dette kan vores strygejern og strygebræt i den grad leve op til. Mange strygebræt samt tilhørende jern vil ikke kunne levere et yderst professionelt resultat, men det kan vores – i den grad!

Særligt er vi glade for to af vores produkter, når det kommer til denne kategori. Her tænkes der på vores dampstrygebræt Alfa og produktet Are715, som vi også er utroligt glade for at kunne tilbyde vores kundeser.

Alfa Dampstrygejern

Alfa dampstrygejern kan nærmest ikke nævnes uden at nævne kvalitet og professionalisme. Med en funktionstid på 3 timer, en bræt effekt på 400 W og 2 liters kapacitet med sådan et kvalitets strygebræt, kan man virkelig komme langt. Når det kommer til tilbehør, så er listen heller ikke kort. Her er der både en rensepistol, som virkelig kan være effektiv i mange henseende. Udover dette er der også en damppistol med tilhørende løs børste. Der er ydermere også en bøjlestang til damp udstyr og tøj bøjler og et justerbart ærmebræt. Alt i alt kommer man ikke uden om, at dette er et super professionelt strygejern og strygebræt.

strygebræt af høj kvalitet

Are715 med automatisk genopfyldningssystem

Are715 er et høj kvalitets strygebræt og jern, som besidder mange gode egenskaber. Her tænkes der særligt på den integrerede tank med automatisk genopfyldningssystem. Udover dette er der skam også mange andre lækre features. Der er blandt andet en sikkerhedslås mod åbning, dobbelt foret kompensation for en nem åbning og lukning og betræk med 400g fyld. Stryge sættet har et kabel med en længde på 2,4m udover dette er der også en justerbar højde i 7 trin, så alle er i stand til at levere et professionelt resultat trods højde. De 7 trin går fra 75-95cm. Når det kommer til de forskellige features, så kan man nærmest blive ved. Med ben der er speciallakerede i mod ridser, så kan det konkluderes, samlet med alle de ovennævnte elementer, at dette er et virkelig godt strygejern. Ligesom Alfa er dette et produkt af høj kvalitet, hvor man sagtens kunne bruge en guide til brug.

strygejern

There are no products