Parasoller

Parasol i flere størrelser, former og farver

Hvad end vi snakker en lidt mere almindelig parasol eller de helt store, som eksempelvis en Jumbrella, så kan den rigtige løsning af høj kvalitet findes hos Panas. Her kan ikke blot findes et stort udvalg af størrelser, det samme gælder, når det kommer til farve og form. Kommer det til søgningen efter en parasol, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores parasoller fungerer desuden super godt med en infrarød terrassevarmer, som i fællesskab kan skabe en super hyggelig atmosfære

Jumbrella – parasol til café- og restaurationsbranchen

Ovenstående nævnes en Jumbrella, som et eksempel på en af de mange parasoller, som vi har på lager. En Jumbrella ville det fleste nok anse, som værende lidt for stor til en klassisk have i privaten. En Jumbrella er derimod en parasol, som egner sig rigtig godt til café- og restaurationsbranchen grundet dens store størrelse. Der er her 13 forskellige modeller som dækker fra 12 m2 helt op til 36 m2, desuden kan parasollen modstå vindstød fra 38 til 95 m/s. Desuden skal det også noteres, at Jumbrella har en storebror. Her tænkes der på Jumbrella CXL, som dækker helt op til 37 m2. Af de ovennævnte 13 modeller, så kommer der tilbehør med til dem alle.

Esthersvej 5
2900 Hellerup
Danmark
Tlf/phone.: +45-40550519

Largo – Mere end bare en stor parasol

Udover Jumbrella og en masse andre små som store parasoller, så har vi hos Panas også en helt eksklusiv parasol. Her er der tale om modellen Largo, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Largo har en atypisk form, som det ses på billedet nedenfor. Largo parasollen er i stand til at dække 41-62 m2, hvor der her også, er mulighed for indbygget belysning. Dog kræver denne model også, at den er permanent betonfæstnet. Dette er dog ikke en parasol til den klassiske bolig, men nok nærmere et større arial.