Energibesparende varmelamper til Cafeer & udendørsservering

Spar på på miljø og penge med en elektrisk terrassevarmer
Vi leverer den mest venlige klimavenlig udendørs opvarmning på markedet.

Det er blevet en trend blandt gæster i indre København at nyde sin kaffe eller frokost udenfor hvor man kan fornemme efterårsvejret eller sommersolen. Vejret i Danmark er bare koldt og der er brug for at kunne varme gæsten op med tæpper og varme. Udendørsservering giver ekstra kunder og kan godt betale sig da flere stole blive er det samme som flere gæster. Beløbet på udendørs varme kan blive ekstremt højt hvis man vælger de forkert lamper og den forkert opsætning. Lamperne skal selv kunne regulere varm, og de skal sikkerhedsgodkendes så der ikke kan ske uheld. Hos Panas levere vi en løsning hvor du spare på strømmen samtidig med varmen bliver bedre.

Selv om vores lamper har et flot design er det miljømæssige altid det primære for vores produkter!!!

Terrassevarmere med infrarødt lys er de billig i drift
Infrarød varmelampe mister ikke varmen når det blæser og fokusere samtidig varmen på de elementer der befinder sig inden for varmeområdet. varmen spredes jævnt ud og giver ikke samme varme fokus i ansigt når man sidder ved et bord. Vores varmelamper er med et behageligt blødt lys som virker tiltrækkende for udendørs gæster, de leveres med varmestyring som selvregulere så der ikke bliver for voldsomt mod hovedet når det er frostvejr. Carbon rør holder i mere end 10.000 timer og billigere i drift en normale varmerør.

Årligt sæson syn på lamper og montering.
Vi tilbyder professionel service og installation af varme udendørs for eksempelvis restauranter, cafeer og udendørs spisesteder. Vi laver gerne en aftale med jer når hvis i bestiller montering.

Skriv for service aftale