Terrassevarmer

Terrassevarmere og varmelamper med kvalitet og design i fokus.

Hos Panas sælger vi blandt andre ting terrassevarmere. Hos Panas har vi kvalitet, design og komfort i fokus, dette gælder ikke kun, når det kommer til vores produkter, men også vores service. De mest populære terrassevarmere  er en terrassevarmer på henholdsvis el, gas og den infrarøde version, som vi ser mange steder i dag. Mange kalder også terrassevarmere i daglig tale for varmelamper. Hos Panas er det vigtigt for os, at varme elementerne er i top kvalitet i vores varmelamper, ydermere er det også vigtigt for os, at de har en flot design. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at de lever op til deres primære gøremål; at holde behagelig temperatur, selvom man er udenfor. Dette er jo super vigtigt og ideelt, specielt her i Danmark, da der ofte, selv om sommeren, er for koldt til at sidde ude i behagelig mundering. Dog er dette ikke det eneste, som vi har for øje – vi har nemlig også fokus på design. En terrassevarmer er et produkt, som ikke blot skaber varme, men også hyggelige stunder. Dette er om det er på et stort hotel, en restaurant eller blandt familie og venner i sommerhuset. Derfor, så synes vi, at det også er vigtigt, at varmelamperne har et flot design, som kan omfavne stemningen.

Terrassevarmer gas

En terrassevarmer af gas har helt klart sine fordele. De er super gode til at afgive varme og kan opvarme store arealer. Ydermere er de ofte let flytbare, da de som sådan kun er afhængige af et gas element, dette skaber god mulighed for omrokering. Dette gælder selvfølgelig, om det er redesign af både større og mindre steder. Desuden er flammerne, som ofte er synlige ved gas varmelamper, med til at skabe en hyggelig og rolig stemning. Gasvarmerer er ofte lette at håndtere samt justere. Desuden kommer de i mange forskellige størrelser og former.

En varmelampe af gas, som vi er rigtig glad for, både ift design og effektivitet. Det er Sunwood Marino – Terrassevarmer på gas. Sunwood Marino er med til at skabe en rigtig hyggelig stemning, da der er glas på alle fire sider, så kan ilden tydeligt ses. Samtidig afgives der en super god varme. På trods af sin relativt store størrelse for en varmelampe (med en højde på 126 cm), som er med at skabe den gode stemning, så vejer den “kun” 48 kg og altså stadig mulig at flytte rundt relativt nemt. Hertil skal det også noteres, at der er fire hjul tilknyttet, som blot gør transport af terrassevarmeren endnu nemmere. Den kan brænde ca 35 timer med brug af en gasflaske på 10 kg, hvilket er super fint.

Infrarød Terrassevarmer og El terrassevarmer

En infrarød terrassevarmer giver en behagelig og dejlig varme. En infrarød terrassevarmer samt en terrassevarmer og varmelamper af el, er som hovedregel tilknyttet elektrisk, hvilket gør det nemmere at tilkoble den. Derved er det også nemt at hænge dem højere på vægge, en parasol eller lign.

En infrarød varmelampe, som vi er rigtig glade for er Blade – infrarød carbon varmelampe til indendørs og udendørs brug. Den varmer helt op til 25 m2 indendørs og 12 m2 udendørs, hvilket er super fornuftigt. Den har en fleksibel montering, forstået på den måde, at du kan placere den både lodret og vandret på både mur, loft, parasol, markise osv. Desuden er den, på trods af sit lækre design, også billig i drift. Det estimeres at den koster ca. 4,50 kr. I timen, hvilket er omtrent 80% billigere end den klassiske gas terrassevarmer. Ydermere garanteres der også 1000 timers levetid på varmelegemet, den er rustfri, tåler regn og sne. En varmer som denne er helt sikker med til, at man kan få yderligere økonomisk overskud. Der er tilknyttet en fjernbetjening, med en tilhørende timerfunktion, hvilket ikke engang alle dens funktioner. Du kan se mere til dette produkt, samt mange andre typer af varmelamper under vores menupunkt terrassevarmer.

 

Addresse

Esthersvej 5
2900 Hellerup
Danmark

Tlf/phone.:  +45-40550519
E-mail: panas@panas.dk

Tilmeld til NyhedbrevThere are no products